Toate trec, fotografiile rămân

Patru motive care să te determine să alegi un fotograf profesionist
  Momentele memorabile din viață rămân impregnate adânc în inimile noastre, păstrând vii imagini de neprețuit. Nunta noastră, nașterea primului copil, botezul, toate conțin emoții unice în viață, pe care le retrăim cel mai bine atunci când privim fotografiile de la petreceri. Un fotograf bun va reuși mereu să surprindă tot ce este esențial, astfel încât să nu regreți nicio secundă alegerea făcută.
   Voi surprinde câteva cazuri cât se poate de reale, petrecute la nunți, pentru a demonstra în mod elocvent că un fotograf se dovedește a fi bun prin amintirile pe care le păstrează vii.
 
    Cazul 1. Fotograful pierde cardul cu fotografiile făcute la nuntă, dar promite că în schimbul banilor vă face niște fotografii la el în studio. Pe bune?! În primul rând, un fotograf nuntă profesionist păstrează copii de rezervă ale fotografiilor realizate, pentru orice eventualitate. În al doilea rând, este imposibil să reproduci emoția din ziua nunții.
 
    Cazul 2. Alegi o firmă care asigură all inclusiv (foto și video), în dorința de a face economie și te trezești că aceeași persoană face fotografii și filmează. Este imposibil să fii omniprezent! Rezultatul? Momente fotografiate în fugă, filmare de proastă calitate.
 
    Cazul 3. Apelezi la prietenul fotograf amator, de rușine să nu se supere, el acceptă degrabă. Numai că la nuntă vrea și el să se distreze, gustă cam mult din vin și fotografiază doar picioare și decolteuri. Bine au spus cei de la OC Photography că dacă ai un aparat foto bun nu înseamnă că te numești fotograf, așa cum dacă ai o tigaie Tefal, nu te transformi peste noapte în bucătar. Uite așa se rup prietenii!
 
   Cazul 4. Fotograful semnează două contracte pentru aceeași dată și uită să vină la nunta voastră. Ei, în cazul ăsta, apelezi la prieteni, la telefoane sau cauți de urgență fotografi nuntă pe internet și te rogi pentru o minune.
 
   Asemenea situații nu ar fi existat dacă mirii apelau la fotografi nuntă profesioniști, cum sunt cei de la OC Photography. Premiile internaționale le dovedesc calitățile. Așa cum trebuie să existe un echilibru în fotografie, la fel se întâmplă și în cazul ședințelor foto, fie ele în studio sau la nunta propriu-zisă.
   Nunta este un moment unic în viață, prețuiește-l! Alege calitatea și profesionalismul și nu vei regreta! Alege un fotograf nuntă care va ști să imortalizeze cele mai frumoase momente și le va transforma în amintiri de neprețuit, elegant legate în albume, dar și păstrate electronic. Toate trec, dar fotografiile rămân – martori tăcuți ai trecerii voastre prin viață.
    Photo credit: OC Photography

8 COMMENTS

    • O investitie sigura si cu rezultate spectaculoase. Am vazut diferenta la foarte multi, mai ales ca fotografiile raman. Pentru mine filmarea este mai putin relevanta din motive personale, dar la fotografii ma pot uita oricand.

  1. Într-adevăr, toate trec… dar dacă apelezi la profesioniști, obții o frumoasă colecție de amintiri.

  2. gasistem asta pe aici 🙂

    nicely said …

    din pacate sunt putini care pun accent pe amintiri intr-o lume in care e tot mai accesibil sa ai un aparat foto / smartphone

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.