Hearts Aflame - Inimi aprinse - Johanna Lindsey - Editura Litera/Litera

Inimi aprinseSambata, 08.11.2014 apare cartea „Inimi aprinse de Johanna Lindsey, volumul doi al seriei Familia vikinga Haardrad . Face parte din Colectia „Iubiri de poveste si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Kristen Haardrad, fiica unui bogat negustor viking, isi doreste sa porneasca intr-o calatorie pe mare, in cautarea aventurii si a iubirii adevarate. Cum familia nu este de acord, se strecoara pe furis pe corabia fratelui sau Selig. Dar tinerii vikingi au pornit intr-o expeditie de jaf, iar raidul lor are un sfarsit tragic – cativa sunt ucisi, iar restul sunt facuti sclavi de stapanul pamanturilor saxone, lordul Royce de Wyndhurst.
Pentru Kristen, intalnirea cu Lord Royce reprezinta, surprinzator, dragoste la prima vedere. Desi a facut-o sclava, Royce intruchipeaza barbatul visurilor ei si, cu toate ca tanjeste sa fuga de pe acele taramuri straine, pasiunea o face sa prefere robia libertatii.
La randul lui, Lord Royce este atras de frumoasa lui sclava, insa experientele pe care le-a avut in trecut cu vikingii il fac sa le poarte o ura netarmurita. Kristen este dusmanul si totodata trofeul lui – iar Royce nu-si doreste nimic mai mult decat iubirea superbei lui prizoniere, caci isi da seama ca numai ea ii poate alina suferintele sufletului chinuit. Dar mai intai, Royce trebuie sa castige batalia cu propria mandrie – cea mai teribila lupta dintre toate.

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. Am achizitionat-o si sper ca in luna decembrie sa onorez provocarea Ellei sa citesc seria Haardrad 🙂

  2. De cumparat am cumparat cartea, sa vedem cand o citesc… Ca de vineri nu am mai reușit sa citesc nimic… 🙁

  3. Acum ajunge si la mine cartea locco_smiley_1 locco_smiley_1 locco_smiley_1
    Abia astept sa o citesc(dar isi asteapta randul dupa Madeiros si Howard) locco_smiley_1

  4. Am citit-o!!!!! locco_smiley_1 locco_smiley_1
    A fost superba,dar a trebuit sa rasfoiesc intai Flacarisi gheata sa imi amintesc despre ce e vorba si cine e Kristen.Mi-ar placea sa nu mai dureze asa mult pana apar continuarile seriilor

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.