Colectia Carti Romantice ianuarie 2017

Colectia Carti Romantice ianuarie 2017

Colecţia Cărţi Romantice- ianuarie 2017

1.”Fiorii primei iubiri” de Sandra Brown – 6 ianuarie 2017

Caroline a supraviețuit bârfelor orașului și a trecut și peste decesul soțului ei, mai în vârstă de trei decenii. Dar nu crede că îi poate supravieșui și lui Rink Lancaster, fiul fostului ei soț. Pe când erau adolescenți, Rink a făcut-o să simtă fiorii primei iubiri, iar relația dintre ei se complică din nou.

 2.”Îndrăgostită nebunește” de Jill Shalvis – 13 ianuarie 2017

Rebela Chloe trăiește viața la limită și știe să profite de orice distracție. Nici prin cap nu îi trece să se așeze la casa ei și să se căsătorească, așa cum își doresc surorile ei. Dar spiritul ei liber atrage atenția șerifului din Lucky Harbor care ar face orice să o îmblânzească.

3.”Curtând-o pe Catherine” de Nora Roberts – 20 ianuarie 2017

Este primul volum din seria surorilor Calhoun, moștenitoarele unei proprietăți cam dărăpănate de pe coasta statului Maine. Catherine ar face orice să își salveze moștenirea, mai ales după ce magnatul Trenton St. James pune ochii pe ea și vrea să o transforme într-un hotel de lux.

4.”Soție de ocazie” de Mary Balogh – 27 ianuarie 2017

Anthony Earheart, marchizul de Staunton, este chemat acasă de tatăl său pentru a se căsători cu soția aleasă de acesta. Dar Anthony a petrecut prea mult timp departe de tatăl și de familia lui pentru a se mai supune fără crâcnire ordinelor sale. Așa că se gândește să își caute propria mireasă, o femeie săracă și lipsită de strălucire care să îl scoată din pepeni pe bătrân.

sursa Libertatea pentru femei

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

  1. Romantism imbinat cu romantism. 😀 Poate reusesc si eu sa le cumpar cand apar. :))

  2. Nu am sas le iau pe toate dar cartea lui Jill Shalvis cu siguranta. Le am citit si pe celelalte doua din serie si ar fi si pacat. Inca stau in dubii la Nora Roberts 🙂 😉

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!

%d blogeri au apreciat: