Dans la miezul nopții de Nicola Cornick

Dans la miezul nopții, de Nicola Cornick – Colecția Iubiri de poveste

Dans la miezul nopții

Nicola Cornick

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Editura Alma/Litera

  Dans la miezul nopții de Nicola Cornick love books.

Luni – 07.12.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

  Lady Mairi MacLeod, o văduvă tânără, frumoasă și moștenitoarea unei averi impresionante, este curtată de mulți vânători de zestre, dar ea nu își dorește să se recăsătorească, ci doar să alunge umbrele unei căsnicii care nu i-a adus împlinire. Dar într-o seară dă frâu liber tentației și petrece o noapte plină de pasiune în brațele unui bărbat necunoscut, pe care îl seduce la un bal mascat.
  Curând însă află că acesta nu este chiar un necunoscut, ci Jack Rutherford, un bărbat chipeș pe care îl știe prea bine și față de care are sentimente contradictorii – îl detestă pentru aroganța și felul lui de a fi, dar totodată se simte extrem de atrasă de el.
  Hotărâtă să stea departe de el și să uite acea noapte scandaloasă, face tot posibilul pentru a-l evita, dar destinul îi aduce din nou împreună: Mairi este amenințată de un vânător de zestre care o șantajează, iar cel mai potrivit să o apere este nimeni altul decât Jack Rutherford. Mairi și Jack reușesc să alunge pericolul, dar nu reușesc să stingă flăcările mistuitoare ale pasiunii sălbatice pe care au simțit-o în prima lor noapte împreună.
Oare își vor da seama prea târziu că atracția s-a transformat într-o mare iubire?
Veți citi întreaga poveste în romanul DANS LA MIEZUL NOPȚII de Nicola Cornick. De luni, 7.12.2020 la toate punctele de difuzare a presei!

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.