Doamna dispărută

Doamna dispărută – Amanda Quick – Colecţia Cărţi Romantice

Doamna dispărută

The Other Lady Vanishes

Autor: Amanda Quick

 Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

Seria Burning Cove: 1. Fata care ştia prea multe (The Girl Who Knew Too Much), 2. Doamna dispărută – The Other Lady Vanishes (2018), 3.Tightrope (2019)

   Doamna dispărută – Amanda Quick -romance

Vineri-30.11.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei

California 1930 – unde cele mai orbitoare iluzii nu pot ascunde cele mai întunecate secrete …

    După ce a fugit de la un sanatoriu privat, Adelaide Blake sosește în Burning Cove, California, disperată să înceapă o nouă viaţă. Deschide o ceainărie şi devine în scurt timp cel mai frecventat loc şi punct de atracţie al staţiunii de pe litoral. Se ştie că oamenii stresaţi, epuizaţi  de la  Hollywood au nevoie de tonice pentru mahmureală şi licori relaxante, de aceea ea se bazează pe ceaiurile ei din plante. Un astfel de client este Jake Truett, un om de afaceri recent văduv venit în oraș pentru o odihnă terapeutică.

   Dar fără să știe Adelaide, epuizarea lui este doar o acoperire. În Burning Cove nimeni nu este ceea ce pare a fi. În spatele fațadelor strălucirii și puterii se ascund dealerii de droguri, gangsterii și ticăloşii. Într-o astfel de lume există şi lumea ,,de dincolo” sub denumirea de Madame Zolanda.

   Adelaide și Jake știu cel  mai bine despre ce este vorba şi nu se lasă atraşi în acest con psihotic. Dar când mediumul devine o victimă a propriei sale predicții și este ucisă, ei vor fi atrași într-o lume tulbure de duplicităţi și greșeli. Nici Adelaide şi nici Jake nu pot să prezică că în subteranul umbros vor găsi legături cu femeia care ,,a fost” Adelaide – și ar descoperi spectrul unui ucigaș care a fost real pe tot parcursul vieţii.

Adelaide, proprietara unei ceainării de succes și Jake, clientul ei fidel, se lansează într-o serie de aventuri care îi vor conduce spre adevărul din viețile și inimile lor.

Îmbrăţişarea lui era fierbinte, puternică şi promiţătoare, dar era şi riscantă. Acum era foarte sigură că putea să aibă încredere în el, că avea să încerce să o protejeze, dar el nu avea cum să-i apere şi inima. Se îndrăgostea de el, iar asta era vina ei, nu a lui.
Şi totuşi, între ei era o legătură indisolubilă, o legătură plăsmuită de forţele care îi ameninţau pe amândoi. Aveau nevoie unul de celălalt dacă era să aibă vreo şansă de a supravieţui coşmarului care se pogorâse peste ei.

   Amanda Quick – Jayne Ann Krentz.  Autorul celor mai bine vândut New York Times.

   JAYNE ANN KRENTZ, scrie suspans romantic cu tente psihologice și paranormale în lumi diferite: Contemporan (ca Jayne Ann Krentz), istoric (historical romance) ca Amanda Quick și futurist Castle Jayne. Există peste 30 de milioane de copii ale cărților sale tipărite. A câștigat un premiu B.A. în istoria de la Universitatea din California, la Santa Cruz și a obținut o diplomă de masterat în știința bibliotecilor din San Jose State University din California. Înainte de a începe să scrie cu normă întreagă, a lucrat ca bibliotecar atât în ​​bibliotecile academice, cât și în bibliotecile corporative. Doamna Krentz este căsătorită și locuiește împreună cu soțul ei, Frank, în Seattle, Washington.

Recenzii cărţi Amanda Quick

Colecţia Cupluri – Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.