Faimosul libertin de Mary Balogh-Colecţia Cărţi Romantice

Faimosul libertin de Mary Balogh-Colecţia Cărţi Romantice

Faimosul libertin

The Notorious Rake

Autor Mary Balogh

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera-Lira

Seria Waite: 1.Între decenţă şi dorinţă– The Trysting Place, 2. Iubirea e un joc periculos-A Counterfeit Betrothal, 3.The Notorious Rake -Faimosul libertin 

Vineri-21.09.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

   Lordul Edmond Waite întruchipează tot ce disprețuiește Lady Mary Gregg. E destrăbălat, lasciv, ironic – cel mai faimos și mai căutat libertin din regat.

  Din fericire, Mary nu are de ce să se teamă de acest prinț al dezmățului. O văduvă intelectuală ca ea nu poate reprezenta o tentație pentru un bărbat care caută frumuseți prostuțe pe care să le ducă în patul lui.
Mary este pedantă, nu îndeajuns de frumoasă, cu o reputație nu tocmai ireproșabilă și trecută binișor de prima tinerețe – sau cel puțin așa o vede Edmond, un mare cunoscător în materie de femei. Dar el este în căutarea unei amante, și întâlnirea lor surprinzătoare îi arată că Mary pare să aibă talente nebănuite. Însă nu întotdeauna lucrurile sunt așa simple cum par la prima vedere, căci Mary nu este deloc prada ușoară cu care Edmond e obișnuit.

  Când se trezește că Lord Waite o urmărește cu hotărâre, Mary este uluită. Încă și mai surprinzătoare este reacția ei la avansurile lui șocante. Cum să rămână o lady în fața acestui bărbat care știe atât de bine să o facă să se simtă femeie?

„O dorea. Dar nu ca pe o tovarăşă ocazională de pat, cineva cu care să-şi petreacă în chip plăcut orele plictisitoare ale unei existenţe inutile. Mai mult decât atât. Ca pe o amantă pe termen lung – pe termen foarte lung, dacă performanţele ei continuau să fie la nivelul celor din prima noapte. Voia să îşi înceapă ziua cu ea, voia ca ea să fie desertul de la prânz, exerciţiul de după-amiază, aperitivul serii, cântecul de leagăn al nopţii şi drogul din miez de noapte.”

„Bărbatul pe care îl vedea ea şi pe care credea că îl cunoştea nu era o persoană mai reală decât femeia pe care o vedea el. Cei doi oameni care se întâlniseră şi se iubiseră frenetic în timpul unei furtuni turbate nu erau oamenii pe care îi cunoştea lumea bună şi oamenii pe care şi-i închipuiseră ei până în noaptea aceea. El înţelegea asta clar. Trebuia să înţeleagă şi ea.”

„El nu credea în dragoste. Dragostea aducea numai durere şi amărăciune. Dragostea ruina viaţa, lipsind-o de orice înţeles şi orientare. El credea doar în poftă, în satisfacerea pornirilor trupului. Şi da, ea avusese dreptate. Numai fizicul conta. Nimic altceva. Nu mintea. Nu conştiinţa. Ce îi păsa lui de conştiinţă?”

Sursa Cărţi Romantice

  Mary Balogh  Mary Balogh (rimează cu Kellogg, născută Maria Jenkins la 24 martie 1944 la Swansea, țara Galilor) este un romancier canadian de romantism istoric.
După ce a absolvit Universitatea, s-a mutat la Saskatchewan, Canada, pentru a preda la un liceu limba engleză, pe un contract de predare de doi ani. S-a căsătorit cu canadianul, Robert Balogh, și au avut trei copii, Jacqueline, Christopher și Sian. Atunci când nu scrie,se bucură de lectură, muzică și de tricotat. De asemenea, se uită la tenis și curling.

Mary Balogh a început să scrie într-o seară ca un hobby. Prima ei carte, o poveste de dragoste Regency, a fost publicat în 1985, folosind numele ei de căsătorie. În 1988, s-a retras de la predare, după 20 de ani, să își urmeze visul de-a scrie full-time.

Verifică disponibilitatea Colecţiei Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Recenzii/Serii cărţi Mary Balogh

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.