Moștenirea Hawthorne de JENNIFER LYNN BARNES - Storia Books

Moștenirea Hawthorne, de JENNIFER LYNN BARNES – Storia Books – noutăți editoriale

Moștenirea Hawthorne

Autor: JENNIFER LYNN BARNES

Titlul original: The Hawthorne Legacy

Traducător: Alina Marc Ciulacu

Număr pagini: 404 

Un joc mortal. O avere de câștigat

  Intrigi, bogăție și povești de dragoste în continuarea captivantă a bestsellerului New York Times Jocurile moștenirii.

  Jocurile moștenirii s-a terminat cu o bombă, iar acum moștenitoarea Avery Grambs trebuie să adune bucățile și să îl găsească pe bărbatul care ar putea deține răspunsurile la toate întrebările ei – inclusiv de ce i-a lăsat Tobias Hawthorne toată averea lui Avery, practic o străină, și nu propriilor fiice sau propriilor nepoți.

  Datorită unui test ADN, Avery știe că nu e o Hawthorne prin sânge, dar indiciile se adună și sugerează o legătură mai adâncă cu familia decât și-ar fi imaginat. Pe măsură ce misterul se amplifică și intriga se complică, Grayson și Jameson, enigmaticii și atrăgătorii nepoți Hawthorne, continuă să o tragă pe Avery în direcții diferite. Iar amenințările pândesc la fiecare colț, căci se ivesc adversari care nu se vor opri de la nimic ca să o vadă pe Avery scoasă din peisaj – prin orice mijloace necesare.

  Moștenirea Hawthorne vă va ține cu sufletul la gură prin dinamica scenelor, intrigile de familie, poveștile de dragoste fermecătoare și miliardele de dolari aflate în joc.

  „Romanul meticulos lucrat al lui Barnes este asemenea filmului Knives Out pentru universul adolescenților, perfect pentru orice cititor în căutare de suspans, povești de dragoste și glamour… Barnes construiește o tensiune la cote ridicate, un triunghi amoros fermecător și o galerie de personaje amplă, dar memorabilă.” — SLJ

Storia Books

Noutăți editoriale

2 COMMENTS

  1. Chiar acum citesc acest volum. Imi place foarte mult actiunea, dar si combinatia de suspans, mister si romantism.

  2. Si eu as vrea sa citesc aceasta carte! O pun pe lista,poate cândva va fi la reducere! Mulțumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.