O noapte compromitatoare de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

O noapte compromitatoare de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

O noapte compromitatoare de Teresa Medeiros

Titlul original: One Night Of Scandalfoto

Seria Fairleigh Sisters 1.Un sarut de neuitat 2. O noapte compromitatoare 3.Your Until Dawn-2004

Gen: historical romance

Va aduceti aminte de Lottie, din cartea „Un sarut de neuitat”? Fetita pasionata de citit, iubitoare de pisicute si facand tot felul de farse si sotii?

Anii au trecut si iata ca Charlotta Fairleigh-Lottie nu a renuntat pe parcursul anilor la niciuna dintre aceste pasiuni-nebunii ale ei. Toata copilaria si-a petrecut-o savurand romanele gotice, incercand sa puna in aplicare ceea ce citea, facand nazbatii si farse, inconjurata de o intreaga colonie de pisicute. Din cauza sotiilor ei, a comportamentului ei navalnic, sora ei Laura si cumnatul sau Sterling -duce de Devonbrooke i-au amanat debutul in societate. Dar acum la 21 de ani, trebuie sa iasa in lume, asta insemnand maturitatea ei. Visul lui Lottie, este sa scrie o carte care sa aiba o poveste cu crime si mistere, dar un eveniment scandalos apare in viata ei. Chiar in noaptea ei de debut, Lottie se gandeste sa faca o ultima boacana, manata de curiozitate si neastampar.

Auzise multe despre noul lor vecin-Hayden St. Clair-numit si Marchizul Criminal, si era manata de curiozitate sa afle comportamentul unui astfel de om cu gandul de a-l face personajul negativ din cartea ei. Imbracata cu rochia de bal, cu coafura la moda, pleaca sa-l spioneze. Se catara pe spalierul care se afla sub ferestrele marchizului si incepe sa-l cerceteze.

Hayden St. Clair, ura Londra. Venise aici cu un scop anume: are nevoie de ajutor pentru fiica sa. Se izolase cu multa vreme in urma, iar societatea pentru el nu reprezenta mare lucru. Aceasta societate care il stigmatizase. Zvonurile care circulau despre el si dupa care isi capatase si denumirea de Marchizul Criminal, erau acelea ca: si-ar fi ucis sotia si prietenul cel mai bun dupa ce i-a prins in pat. El este bantuit si acum de fantoma sotiei sale. Este un barbat intunecat care si-a jurat ca nu se va mai casatori niciodata.

Hayden, simte ca cineva il spioneaza, se apropie de fereastra si prinde persoana care statea agatata si lipita acolo.

Lottie este ingrozita, dar si captivata de atragatorul barbat, si pentru prima data in viata ei ramane muta in fata lui. Nu isi poate rosti nici macar numele.

Hayden, crede ca vizitatoarea venise cu un alt scop asa ca, de ce nu ar gusta putin din farmecele ei. O saruta cu pasiune, iar ea nu poate si nici nu vrea sa riposteze.

Dar cum exista o soarta si un moment nefast pentru fiecare, sunt vazuti. Oamenii misunau catre petrecere, iar prin ferestre se cam vazuse cum marchizul tinea in brate o lady.

O casatorie este iminenta! Chiar daca Hayden, jurase sa nu se mai casatoreasca niciodata, se gandeste ca biata faptura va fi condamnata de societate asa cum a fost si el, si probabil ca asta era solutia pentru fiica lui. Trebuia sa recunosca ca tanara il atragea ca un magnet. Este furios ca a cazut in asa ceva, dar va face ca totul sa fie doar de forma. Nu se va mai implica niciodata intr-o relatie cu o femeie. Niciodata nu mai vrea sa iubeasca pe cineva. Isi va crea propria lui fortareata in jurul sufletului. In 48 de ore cei doi devin sot si sotie.

Dupa casatorie cei doi soti pleaca catre conacul singuratic al marchizului-Cornwall. Odata ajunsi la mosie, el se retrage in intunericul lui si fierbe in furie si ii spune ca ea va fi sotia lui doar cu numele. Nu va fi nimic altceva decat dadaca pentru fiica lui, din acesta cauza se casatorise cu ea.

Allegra fiica in varsa de 10 ani a marchizului, este o fetita cu un comportament salbatic si nu reuseste nimeni sa o struneasca. Pe undeva isi aduce mult cu Lottie.

Chiar daca este dureroasa respingerea lui, Lottie isi promite ca sa nu arate durerea provocata de cuvintele lui. Isi dedica timpul ca mama vitrega, incercand sa se apropie de fetita salbatica. Nici aici nu este acceptata chiar de la inceput, dar pe parcurs intre cele doua se stabileste o intelegere si un echilibru. Curand ea descopera ca atat comportamentul fetitei, cat si vina pe care si-o asuma tatal au radacini mult mai profunde si mai tulburatoare. Se lupta cu fantoma unei sotii, cu respingerea unui barbat si salbaticia unei fetite. Incepe oarecum sa se maturizeze. Lottie vrea sa descopere misterul tuturor secretelor care il invaluie pe marchiz.

In ciuda acestor negari si respingeri, dorinta este mare din partea amandurora.Privirile furise, gandurile lascive, dorinta pulsanda nu lipsesc.

Oare si-a ucis cu adevarat sotia? Este un mister pe care Lottie vrea sa-l descopere.

Oare inima lui este inchisa pentru totdeauna? Va reusi neastamparata Lottie sa strapunga zidul care il inconjoara?

Toate raspunsurile le puteti afla daca cititi cartea: “O noapte compromitatoare” de Teresa Medeiros, ce apare in Colectia ,,Iubiri de poveste” impreuna cu ziarul Libertatea, din data de 24.05.2014.

Autor: Iasmy

5 COMMENTS

  1. oo! ce dor mi-a fost de MEDEIROS !!! mi-o doresc atat de mult ca de abia astept sa vina luna viitoare si sa-mi cumpar pe 28 iunie ZECE FELURI DE A FI ADORATA – SARAH MACLEAN. Spre disperarea mea si luna viitoare pe 14 iunie o sa avem tot o carte de MEDEIROS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.