Străinul seducător de Kerrigan Byrne - Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Străinul seducător, de Kerrigan Byrne – Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Străinul seducător

Kerrigan Byrne

Seriei Fetele Goode

Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Editura Alma/Litera

Străinul seducător de Kerrigan Byrne historical romance.

Din 26.07.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Despre Sir Carlton Morley se știe că are o voință de fier, este mereu concentrat și are un simț teribil al dreptății. Și-a asigurat averea și faima ca detectiv al Scotland Yard, devenit inspector-șef. Când era pușcaș în armată, era recunoscut pentru ochiul deosebit de ager. Dar când era doar un băietan, pe străzile Londrei, era o cu totul altă persoană: frate geamăn, hoț și criminal, până când o tragedie personală i-a schimbat viața. Acum se furișează noaptea căutând dreptate și răzbunare, jurând să nu se lase tentat, căci iubirea este doar o altă slăbiciune pe care nu și-o poate permite.
  Pe Prudence Goode cea cuminte și corectă o așteaptă o viață plicticoasă și monotonă, dar, înainte de a-și accepta soarta, vrea să aibă parte de o noapte de aventură. Ajunsă într-un loc unde fetele cuminți nu au ce căuta, se împiedică la propriu de un bărbat seducător, al cărui trup pare a fi făcut din mușchi, umbre și furie reținută. El este alesul, fără îndoială!
  Pasiunea lor scapă de sub control, iar Morley își dă seama, prea târziu, că femeia cea ispititoare este cu adevărat slăbiciunea lui, una pe care dușmanii o pot exploata ca să-i vină de hac.
  Veți citi întreaga poveste în romanul STRĂINUL SEDUCĂTOR de Kerrigan Byrne, primul volum al seriei „Fetele Goode“.
De luni, 26 iulie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.