Mă ucide ea…Măturica mea!

Of! Piticii ăștia uneori sunt culmea! Niciodată nu reușesc să își pună lucrurile în ordine și de fiecare dată se întorc cu încălțările murdare de noroi și cu hainele pline de frunze uscate care… iată, sunt împrăștiate peste tot pe podeaua de-abia lustruită!

Uneori, chiar și eu, Albă-ca-Zăpada, simt că sunt la capătul puterilor, iar măturatul continuu îmi răpește și ultimul strop de energie! În zadar i-am spus Somnorosului „Încetează să mai intri încălțat până în dormitor!” sau Morocănosului „Încearcă să mănânci la masă si nu pe podea!”, că ei parcă nici nu mă aud. Mă așteptam la puțin ajutor din partea Înțeleptului, dar el consideră că este, bineînțeles, mai înțelept să lași pe cineva să își descopere propriile greșeli decât să îl atenționezi, iar Rușinosul e prea timid să ia cuvântul, deși știu că îmi dă dreptate. Nu știu ce să mă fac! Am o uriașă problemă! Primăvara bate la ușă, pomii, uite, au început să înflorească, toată natura se trezește la viață ca în fiecare an, iar căsuța din pădure are în continuare o podea jalnică, oricât de mult m-aș chinui să o mențin sclipitoare. Va trebui, bineînțeles, să mătur din nou… și din nou… și din nou… până ce măturica asta mă va ucide într-un final.

Cine a spus că viața Albei-ca-Zăpada alături de pitici e una ușoară??? Să știți că autorul a mai și pus de la el! Adevărul e ca mă simt atât de obosită! Nu e deloc un basm frumos să mături mereu dupa 7 pitici îndărătnici!!!

După 7 zile …

Dragii mei, vă amintiți că vă povesteam cât de amărâtă mă simțeam zilele trecute, când măturatul căsuței mă demoraliza și îmi lua din timpul în care plănuiam să mă bucur de venirea primăverii? Ei, acum totul s-a sfârșit! Nuuuu! Nu vă gândiți la ce-i mai rau! Nu am plecat din căsuță și nici nu m-am hotărât să mă mut prea curând la prințul meu. De fapt, eu m-aș cam muta, dar Împărăteasa îmi caută nod în papură și prefer să aștept până ce va fi gata castelul nostru. Doar al nostru, adică. Fără ochi curioși.

MarketOnlineÎn fine… să vă spun cum am rezolvat problema. După încă două zile în care m-am spetit lustruind podelele, am hotărât că e timpul să găsesc o soluție… și asta urgent. Așadar, m-am conectat la lumea modernă. Am părăsit puțin povestea (sper că nu s-a supărat nimeni că personajul principal nu a fost de găsit câteva ore) și am hotărât să accesez Internetul. Nu aveam prea mult timp la dispoziție și deși mi-ar fi plăcut să vă cunosc lumea mai bine, am optat pentru un magazin online si anume, magazinul MarketOnline.ro. Vaaai! Ce de chestii interesante aveți voi în magazine!!! Dar cum v-am spus, timpul meu este limitat si nu pot admira chiar totul. În schimb, oferta de aspiratoare profesionale m-a cucerit și imediat mi-am dat seama că un aspirator modern este ajutorul de care am nevoie pentru Căsuța din Pădure. Vaaaai! Dar câte electrocasnice! Câte aspiratoare! Ce alegere dificilă a fost și timpul mă presa nemilos! (Chiar sper că nu mi-a remarcat nimeni lipsa, altfel nu stiu cum voi explica această absență!!!). Produsul pe care în cele din urmă l-am comandat cu convingere a fost aspiratorul Rohnson Aquatech R144 si… ok, recunosc, am mai lipsit puțin și când a trebuit să ridic comanda, dar numai puțin de tot. Înainte să credeți că Albă-ca-Zăpada are chef să plece din poveste, vă informez că nu este adevărat. Eu doar am încercat să îmi fac viața mai plăcută în căsuța piticilor.

Acum podelele strălucesc de curățenie, Am deschis ferestrele și îmi place cum lumina soarelui se oglindește în fiecare lucru din încăpere. Știu că piticii vor sosi în curând si totul se va umple de praf, frunze, crengi si… bleah, noroi! Dar de când sunt fericita posesoare a unui aspirator, simt că întreținerea căsuței nu mai este nicidecum o corvoadă pentru că termin foarte repede.

Acum mă pot bucura de primăvară, alături de cei 7 prieteni ai mei, care încă nu știu secretul aparatului electrocasnic din poveste. Uitați, dragilor! Au înflorit atâția ghiocei sălbatici! Nu-i așa că primăvara este o splendoare???

                            Primăvara începe cu MarketOnline şi Rohnson!

                           Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016!

Review overview
5

26 COMMENTS

  1. Felicitari ! Un articol hazliu, foarte frumos si cu informatii utile ! O reclama inedita ! Acum ma intreb daca nu ar trebui sa schimb si eu vechiul meu aspirator! locco_smiley_10

  2. Felicitari ! Un articol hazliu, foarte frumos si cu informatii utile ! O reclama inedita ! Acum ma intreb daca nu ar trebui sa schimb si eu vechiul meu aspirator! locco_smiley_10

  3. Un articol care mi-a adus zambetul pe buze! De fapt, ca sa fiu sincera,am ras in hohote! Felicitari!

  4. Minunata povestea. O poveste moderna si foarte antrenanta!
    Ma gandesc la faptul ca un astfel de aspirator ar usura mult munca femeilor, nu ca s-ar plange ele prea des, dar pana si pentru barbati ar deveni curatenia o placere!!

  5. Sunt zile în care mi-aș dori să se fi inventat un aspirator atât de inteligent, încât să facă totul din proprie inițiativă. Să detecteze unde e nevoie de el și dacă e nevoie, să știe când să nu facă zgomot, să se audă (în loc de zgomotul lui specific) melodia mea preferată… Și totuși, sunt o tradiționalistă în sensul că nu am aruncat mătura nici după ce am achiziționat un aspirator. Sunt genul acela care crede în noile invenții, dar, din precauție, le mai păstrează și pe cele vechi în casă.
    Mi-a plăcut și reclama și articolul. Sunt inedite!

  6. Super 🙂 Având în vedere că eu și curățenia suntem dușmani de temut, un aspirator ca acesta e perfect 😀

  7. super reclama!dar sincer mi-as dori citeodata si un robotel sa faca totul singur,desi atunci as gasi alte cusururi!glumesc imi place povestea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.