20.11.2014 „Saruta-ma” de Arlette Geneve-Editura Lider

20.11.2014 „Saruta-ma” de Arlette Geneve-Editura Lider

Saruta-ma - Arlette Geneve

Saruta-ma de Arlette Geneve

citeste recenzia

La Editura Lider a aparut cartea „Saruta-ma” de Arlette Geneve, volumul 2 al trilogiei Beresford.Saruta.ma.de.Arlette.Geneve

Scurta descriere:

Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestesa fiului mai mic al familiei, Andrew Robert Beresford. Este cel mai faimos libertin din sudul Angliei, iar cuceririle lui sunt o sursa permanenta de scandal la Whitam Hall. Este fermecator si toate femeile ii cad la picioare. Protagonista feminina, spaniola Rosa de Lara y Guzman isi propune sa-l seduca pe tanarul englez si sa-o rapeasca inima. Si totul exact in momentul in care este pe cale sa inceapa razboiul intre cele doua tari. Actiunea este plasata in Madrinul anului 1835.

Sursa Editura Lider

7 COMMENTS

 1. Si cand ma gandesc ca nu am citit nicio carte de Geneve,desi m-am avantat sa ii cumpar cartile… locco_smiley_15

 2. Si la mine pe lista este cartea asta, dar sa vedem cand o cumpăr…
  Alina e timp sa o citești, bine ca ai cărțile.

 3. Nu stiti ce pierdeti locco_smiley_15
  Am citit-o si va pot spune ca mi-a placut la nebunie locco_smiley_4 . Abia astept urnatoarea carte locco_smiley_15

  • Diana aseara am avut un zvac si m-am apucat de carte. Ar trebui sa citesc cu totul altceva intre timp, dar simt nevoia de adrenalina, pasiune, inr-un cuvant Arlette. Presimt ca nu o voi lasa din mana pana nu o termin 🙂

 4. Am terminat cartea si am un zambet pe buze de zile mari. Mi-a placut foarte mult (deja am plasat-o pe locul doi dupa Cucerirea scotianului).
  O recomand pentru ca se deosebeste de restul titlurilor din cele 2 serii, mai putina gelozie si mai multe sentimente afisate.
  Andrew desi toti il considera un copil reactioneaza asa cum se cuvine cand afla ca este tatal unei fetite superbe de 4 anisori. Am apreciat spontaneitatea lui, dragostea neconditionata pentru fetita, dar si lupta lui pentru a salva femeia care l-a refuzat cu ani in urma.
  Rosa este o altfel, fiica de duce, are educatie ireprosabila si il adora pe Andrew. Daca n-ar fi fost acuzata de tradare si aproape de moarte, ea nu ar fi dat in vileag micul ei secret, dar acum ca a facut-o trebuia sa lupte sa traiasca si sa suporte consecintele. Asa va descoperi ca Andrew si Blanca sunt tot ce isi poate dori.

  Abia astept povestea lui Arthur. locco_smiley_20

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.