Întoarcerea lui Sunny Chandler, de Sandra Brown-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-27.04.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei, apare cartea ,,Întoarcerea lui Sunny Chandler,, de Sandra Brown

   După un scandal care tulbură apele într-o comunitate liniștită din Louisiana, Sunny Chandler părăsește orașul natal cu gândul de a nu se mai întoarce niciodată.
Dar când este invitată la nunta celei mai bune prietene, Sunny acceptă fără tragere de inima să vină acasă pentru a înfrunta greșelile trecutului. Hotărâtă să nu renunțe la viața mult mai interesantă din New Orleans, Sunny decide să rămână în micul Latham Green doar timp de o săptămână.

   După trei ani de absență, ea descoperă că locurile în care a crescut, și-a petrecut adolescența și unde s-a îndrăgostit pentru prima oară nu s-au schimbat mai deloc, iar orășelul în care niciodată nu se întâmpla ceva palpitant nu are nimic nou să-i ofere. Cu excepția lui Ty Beaumont, șeriful local.

   Când cei doi se cunosc la petrecerea de dinaintea nunții, Ty este imediat fascinat de frumoasa Sunny. Și deși pune pariu că o s-o aducă în patul lui până la finalul săptămânii, Ty își dă seama că lucrurile nu sunt deloc simple.

  Cum Sunny îi spune clar că nu o interesează o aventură cu el, Ty apelează la tot arsenalul său de sudist cuceritor pentru a o prinde în mreje. Astfel, de la mici tachinări și gesturi nevinovate, cei doi ajung să lupte cu toate armele seducției, reușind totodată să scoată la iveală secrete din trecut care le schimbă viața.

Sursa Cărţi Romantice

Sandra Brown-aka Laura Jordan, Rachel Ryan, Erin St. ClaireÎntoarcerea lui Sunny Chandler de Sandra Brown-prezentare

  Sandra Brown was born on March 12, 1948 in Waco, Texas and raised in Ft. Worth. Sandra graduated from Texas Christian University with a degree in English, and in her job as a contributing feature reporter at the nationally syndicated PM Magazine in Dallas. 

   She married Michael Brown, former television anchorman, they had two children, Rachel and Ryan. Though she continued in her occasional position as a showroom model in Dallas, her husband encouraged her to try fiction writing while their children were at school. He had just left a career as a news anchor and talk-show host to form his own production company, so why shouldn’t she take a creative risk, too?

   Since the publication of her first novel in 1981, she has penned well over sixty books. Sandra has over fifty million copies of her books in print, and has achieved some major feats on what is perhaps the most highly regarded bestseller list of all–that of the New York Times. Since 1990, every one of Sandra’s novels has appeared on the list. In total, her books have appeared on the prestigious list over thirty times.-Fantastic Fiction

Colecţia Cărţi Romantice
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018
În curs de apariţie: Legământul dragostei, de Hannah Howell – 4.05.2018

Întoarcerea lui Sunny Chandler de Sandra Brown-prezentare

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.