Îndrăzneşte să doreşti

Îndrăzneşte să doreşti – Carly Phillips – Colecţia Cărţi Romantice

Îndrăzneşte să doreşti

Dare to Desire

Autor: Carly Phillips

Editura Lira/Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Seria Dare to Love

1. Dare to Love (2013)- Îndrăznește să iubești

2. Dare to Desire (2014)

3. Dare to Touch (2015)

4. Dare to Hold (2015)

5. Dare to Rock (2015)

6. Dare to Take (2016)

sexy contemporary romance

   Îndrăzneşte să doreşti – Carly Phillips – Colecţia Cărţi Romantice

Vineri-16.11.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Alex Dare a avut totul – o carieră strălucitoare în fotbal cu echipa Tampa Breakers și femeile frumoase la picioarele lui  – până când un accident îl forțează să iasă din acest peisaj. Când îi este oferită o poziție în echipa rivală, el este intrigat, dar…. există un trofeu. Va lucra alături de aceeași femeie pe care nu a reușit să şi-o scoată din cap mult timp.

   Asistenta socială Madison Evans știe ce înseamnă – Nu. Viaţa a făcut-o să cunoască acest aspect. Nu este impresionată de bogăția sau farmecul lui Alex Dare. Nu,  din moment ce i-a căzut în plasă înainte, doar pentru a descoperi că era doar una dintre cuceririle prea ușoare. De data aceasta, Madison refuză să-i cedeze lui Alex atât de ușor. Dar Alex o vrea Madison. Și dacă există un lucru pe care Alex îl face bine este de a obține ceea ce vrea.

   Atletul playboy trebuie să dovedească că are mai mult fler şi mai bune strategii decât pe teren. El vrea să dovedească faptul că este un om schimbat, şi nu ezită să sară în apărarea lui Madison atunci când o nouă oportunitate vine și amenință încrederea ei. Poate face ca Madison să-și asume un risc și să îndrăznească să-i iubească?

Un fotbalist celebru accidentat este silit de împrejurări să lucreze alături de femeia pe care o părăsise în urmă cu mult timp. O va putea convinge să iubească din nou?

Nu credea în dragoste la prima vedere. Dacă cineva ar fi insistat, i-ar fi spus că nu credea nici în „fericiţi până la adânci bătrâneţi“, dar, în timp ce îl privea cum alerga pe teren, inima ei zvâcni fără tăgadă, iar ea ştiu că dăduse de necaz.

   Carly Phillips: După o carieră de cincisprezece ani de succes cu diferite edituri din New York și peste 50 de romane sexy contemporary romance, Carly Phillips este acum o scriitoare independentă, care scrie pentru propriile ei așteptări și pentru cititorii ei. Ea continuă tradiția poveştilor cu bărbați sexy și a femeilor puternice și intenționează să publice multe povestiri şi mai pline de viață. Carly locuiește în Purchase, NY cu familia ei, două fiice și doi câini nebuni  E scriitoare, soție și mamă.

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Citiţi cartea Îndrăzneşte să doreşti – Carly Phillips  ce apare în colecţia Colecţia Cărţi Romantice

6 COMMENTS

  1. Prima carte mi-a placut foarte mult. Astept si povestea fratelui mai mic cred ca va fi la fel de buna. Si pentru cei care nu au citit prima carte ar trebui sa stie ca este foarte fierbinte 🙂

  2. Ce-mi plac acele priviri la prima vedere. L-am apreciat pe Alex Dare din primul volum si sunt convinsa ca povestea lui nu ma va dezamagi. Vineri sunt la chioscul de ziare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.