ATELIER SMARTKID GRATUIT DE LECTURĂ ȘI VRĂJITORIE INSPIRAT DE VOLUMUL PROTOZELUL TRĂSNIT, DE DANIEL EBERHAT

   Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11,30, în Mansarda Cărturești Verona are loc atelierul de lectură și vrăjitorie inspirat de volumul „Protozelul Trăsnit”, de Daniel Eberhat.

   Atelierul este destinat copiilor cu vârste între 6 și 9 ani, iar înscrierea se poate face online, aici.

  La atelierul smARTkid de lectură și vrăjitorie vom citi împreună, la ștafetă, din cel mai popular volum al momentului, „Protozelul Trăsnit”, de Daniel Eberhat,  iar trainerii smARTkid îți vor spune o scurtă istorie a vrăjitoriei pe înțelesul copiilor.

   Împreună vom face cel puțin o vrajă, vom realiza personaje din diverse materiale, iar copiii vor câștiga la tombolă, cărți.

  Volumul poate fi comandat la un preț special, de aici.

   Pentru că activitățile de la atelier presupun lucrul cu diverse materiale, te rugăm înscrie-ți copilul la adresa liviarosca@gmail.com. În acest fel ne ajuți să estimăm numărul de participanți și să asigurăm toate materialele de care este nevoie!

   Asociaţia 7 ARTE este o organizaţie non-profit infiinţată în august 2015, care promovează educaţia şi cultura. SmARTkid este un proiect de educaţie experienţială care constă în ateliere creative, educative şi recreative pentru copii și tineri.Pentru mai multe detalii despre activitatea 7 ARTE și despre atelierele smARTkid, vizitați site-ul www.7arte.org și pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/atelieresmartkid/

 

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.