Giuvaierul scoțian de May McGoldrick

Giuvaierul scoțian, de May McGoldrick – Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

Giuvaierul scoțian

May McGoldrick

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

Editura Alma/Litera

Giuvaierul scoțian de May McGoldrick love books.

Luni – 04.01.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

 Volumul al doilea al seriei „Scoțieni regali“

  Maisie Murray este imaginea docilității și a calmului în ochii familiei, dar alături de prietenele ei este o neînfricată susținătoare a drepturilor femeilor și a votului universal și chiar înființează Societatea pentru Reformă Feministă din Edinburgh.
   Niall Campbell, erou de război și ofițer în Regimentul regal scoțian, decide să aleagă stabilitatea și să ducă o viață liniștită, departe de intrigile politice, renunțând la cariera strălucitoare, în pofida insistențelor superiorilor lui. Într-o zi însă, când își salvează sora de urmările unui protest ce amenința să devină violent, o cunoaște pe Maisie și este cucerit de curajul și frumusețea ei și chiar vrea să își întemeieze o familie alături de ea. Dar, când sora lui este arestată, este obligat să renunțe la toate planurile de viitor pentru că autoritățile britanice îi cer să îndeplinească o misiune periculoasă în schimbul vieții surorii lui.
  Părăsită de Niall, Maisie este nevoită să fugă din Edinburgh din pricina revoltelor care cuprind tot mai multe orașe ale Scoției. Ajunsă la un castel din inima munților, este surprinsă să-l întâlnească aici pe Niall și speră că de data asta destinul să fie de partea lor. Dar, dacă nu vor găsi o cale să se opună forțelor distructive care amenință să îi despartă, secretele ascunse vor sta mereu în calea împlinirii iubirii minunate pe care au ajuns s-o împărtășească.
  Veți citi întreaga poveste în romanul GIUVAIERUL SCOȚIAN, al doilea volum al seriei „Scoțieni regali“. De luni, 4 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei!

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.