Esti prea frumoasa de Julia Quinn-Editura Miron

Ești prea frumoasă de Julia Quinn

citește recenzia

La Editura Miron se află în curs de apariţie cartea Ești prea frumoasă de Julia Quinn

E nevoie de o tînără îndrăzneață ca să tenteze un păcătos… Frumoasa și bătăioasa Henrietta Barrett nu a ascultat niciodată de regulile societății. Ea administrează domeniul tutorelui său în vîrstă, preferă să se îmbrace în pantaloni, nu în rochii și răspunde la improbabilul nume de Henry. Cînd tutorele părăsește această lume, preaiubitul ei cămin ajunge pe mîinile unui văr îndepărtat.
…Și e nevoie de un păcătos ca s-o îmblînzească. William Dunford, cel mai dorit burlac din Londra, află cu uimire că a moștenit o proprietate, un titlu și o protejată, care vrea cu tot dinadinsul ca prima lui vizită la moșie să fie și ultima. Henry e hotărîtă să continue să administreze domeniul din Cornwall fără ajutorul chipeșului nou lord, dar Dunford e la fel de sigur că poate să schimbe lucrurile… începînd cu tînăra sa protejată.
Cînd Henry se transformă într-o lady, ea devine nu doar centrul afecțiunii întregului oraș, ci și o atracție irezistibilă pentru bărbatul care credea că el nu se va îndrăgosti niciodată.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant 

Editura Miron

Review overview
4
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.