Păcatele inocenților de Nora Roberts - Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Păcatele inocenților, de Nora Roberts – Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Păcatele inocenților de Nora Roberts

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 12.11.2021

   În micul orășel Innocence din Mississippi, zilele sunt lungi, nopțile, parfumate, iar secretele – greu de păstrat. Dar când un criminal începe să ia viețile celor mai atrăgătoare femei din oraș, localnicii sunt obligați să se întrebe dacă vinovatul este un străin care pândește în apropiere… sau cineva care trăiește de ani întregi printre ei.
  Violonista de faimă internațională Caroline Waverly revine după mulți ani în Innocence, în dorința de a reînnoda legătura cu trecutul și de a-și regăsi liniștea și rădăcinile. Însă orășelul mai are ceva să-i ofere: pe Tucker Longstreet, un bărbat care îi trezește toate simțurile.
  Chipeș, fermecător și bogat, Tucker este foarte conștient că reprezintă o partidă, însă preferă poveștile de dragoste scurte și superficiale. O singură privire aruncată lui Caroline, și Tucker își dă seama că nu a mai cunoscut o asemenea femeie. Caroline este hotărâtă să îi respingă avansurile, dar dorința neașteptată care o cuprinde în preajma lui face ca decizia să fie aproape imposibilă.
Însă pentru Caroline există o piedică mult mai mare în calea noii povești de dragoste – Tucker devine principalul suspect în seria de crime care zguduie existența pașnică a orășelului.
  Veți citi întreaga poveste în romanul PĂCATELE INOCENȚILOR de Nora Roberts. De vineri la chioșcurile din toată țara!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.