Schimb de destine de Sandra Brown - Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Schimb de destine, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Schimb de destine

Autor:Sandra Brown

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 01.04.2022

  Gillian și Melina Lloyd sunt gemene identice, într-atât încât pot face schimb de roluri fără ca nimeni, nici cele mai apropiate persoane, să sesizeze acest lucru. Amândouă și-au creat cariere de succes în domeniile alese și sunt necăsătorite. Și totuși, într-o privință sunt total opuse: deși au aceleași impulsuri, Melina e cea care se lasă purtată de ele, pe când Gillian le trece prin filtrul firii ei mult mai precaute.
Primul astronaut cu origini amerindiene și erou național, Christopher Hart, cunoscut tuturor ca Șeful, e invitat în Dallas să primească un premiu și, astfel, are nevoie de o escortă de presă – Melina Lloyd. Sau… ea să fie? Viața lui Hart ajunge să se împletească cu cea a gemenelor, căci o rocadă aparent nevinovată ajunge să aibă urmări tragice și marchează începutul unei aventuri justițiare care îi poartă în munții din New Mexico.

  În paralel cu haosul creat și cu conspirația de talie mondială descoperită, două inimi se întâlnesc, se caută și se regăsesc în jocul oglinzilor creat de acea farsă inițială – dar cu cine pornește Hart în căutarea adevărului… cu Melina sau cu Gillian? E oare posibil ca două femei să îl fascineze și să îl atragă în aceeași măsură? Într-un final, adevărul se arată, însă oare va reuși să ducă și la anularea răului făcut?

Veți citi întreaga poveste în romanul SCHIMB DE DESTINE de Sandra Brown. De vineri, 1 aprilie la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei!

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.