Romanele din colecția colecţia Cărti Romantice

Cărţile din colecţia Cărţi Romantice-aprilie 2017

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1.Cucerind-o pe Suzanna, de Nora Roberts – 07.04.2017

   Holt Bradford, fost polițist, obosit și sătul de încercările vieții, nu vrea altceva decât să se relaxeze pe malul mării. Dar când Suzanna apelează la el să o ajute să caute smaraldele familiei Calhoun, nu poate să o refuze. Holt nu mai e demult tânărul rebel pe care îl știa Suzanna. S-a transformat într-un bărbat atrăgător, serios și multe prea sexy pentru o femeie singură… cum este ea.

2.O șansă incredibilă, de Amanda Quick – 14.04.2017

   Viața Philadelphiei Fox nu a fost niciodată prea ușoară, dar când îl cunoaște pe Nick Lightfoot se complică de-a dreptul. Moștenitoarea unei averi importante, primită de la buna ei prietenă ucisă într-un accident de mașină, Phila se vede implicată în afacerile încurcate ale unei familii bogate, dar dezbinate.

3.Mănăstirea Northanger, de Val McDermid -21.04.2017

   O veche mănăstire, turnuri pline de secrete, o familie cu un trecut întunecat și o tânără care abia așteaptă să descopere aventura. Cat are impresia că va trăi o adevărată poveste romantică, însă ea descoperă o lume cu totul diferită.

4.Secrete de familie, de Sidney Sheldon -28.04.2017

   O istorie plină de secrete, mistere și complicații internaționale, marca Sidney Sheldon. Nimic nu este ceea ce pare a fi, după moartea miliardarului Harry Stanford. Moștenitorii abia așteaptă să își împartă averea, dar apare și o fiică din afara căsătoriei, care le va da toate planurile peste cap.

Sursa: Libertatea pentru femei

sursa foto: Pinterest-Ellie Be

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.