Şoapta împăcării - Kim Vogel Sawyer

Şoapta împăcării, de Kim Vogel Sawyer – prezentare

   Şoapta împăcării – Kim Vogel Sawyer – cărţi creştine

   Ostracizată de tribul său, din cauza tatălui ei alb, Lizzie Dawson trăieste singură într-o zonă muntoasă din Alaska, practicând obiceiurile tribului ei chiar dacă locuiește în căsuţa din afara satului, ridicată de tatăl ei. Ea visează la împăcarea cu bunicii săi pentru a împlini ultima dorinţă a mamei sale, dar încă n-a găsit o cale pentru a stinge conflictul care o ţine departe de tribul ei.

  Clay Selby şi-a dorit dintotdeauna să calce pe urmele tatălui său, un misionar însufleţit de o dragoste adâncă pentru indienii americani, care a adus pe mulţi la Dumnezeu. Clay soseste în Alaska hotărât să înceapă o biserică şi oşscoală pentru indienii athabascani. El este complet absorbit de acest scop. . . până când întâlneşte o tânără indiancă, cu o fire independentă și cu cei mai tulburători ochi albaştri pe care i-a văzut el vreodată.

  Dar Clay descoperă curând că Lizzie nu e considerată parte din trib. Iar prietenia cu ea ar putea avea consecinţe dramatice pentru slujirea lui. Va fi el forţat să aleagă între dorinţa sa de a le sluji băştinaşilor şi imboldul tainic al inimii lui?

Sursa foto şi text: Life Publishers

Cartea poate fi comandată de pe site-ul liferomania.ro

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Apariţii cărţi

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.