Subjugată până joi, de Catherine Bybee – Colecția Cărți Romantice august 2021

Subjugată până joi, de Catherine Bybee – Colecția Cărți Romantice august 2021

Subjugată până joi, de Catherine Bybee - Colecția Cărți Romantice august 2021

Subjugată până joi, de Catherine Bybee – Colecția Cărți Romantice august 2021

Subjugată până joi

Autor: Catherine Bybee

Colecția Cărți Romantice august 2021

Editura Lira/Litera

Seria Căsătorii neașteptate: 1. Contract de căsătorie, 2. Măritată până luni, 3. Logodită până vineri, 4. Singură până sâmbătă, 5. Cucerită până marți, 6. Sedusă până duminică, 7. Subjugată până joi

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 13.08.2021

  Gabriella Masini: o femeie bântuită de propriul trecut, cu cicatrice în suflet care stau mărturie a tragediei suferite nu cu multă vreme în urmă. De aceea, este convinsă că iubirile de basm se întâmplă numai altor oameni. Angajată la compania care se ocupă de aranjarea căsătoriilor pentru elite, este foarte pricepută să „citească“ oamenii – și ceva nu pare în regulă cu cel mai recent client: un miliardar dur și fermecător, care are propriile secrete. Când Gabi refuză să devină soția lui temporară, Hunter îi forțează mâna cu o ofertă pe care nu o poate refuza. Dar căsătoria cu un astfel de bărbat nu ar putea să dureze niciodată… sau oare se înșală?
  Hunter Blackwell: un bărbat al cărui cont în bancă este pe măsura capacității nemiloase de a obține mereu ce își dorește. Și pentru moment, are propriile motive să își dorească o soție – iar senzuala și eleganta Gabi pare să îi îndeplinească toate cerințele.
   Însă când căsătoria lor de conveniență pe termen limitat devine periculoasă nu numai pentru inimile lor, ci și pentru propriile vieți, Hunter descoperă cât de departe este dispus să meargă pentru a-și respecta jurământul de a o proteja pe Gabi „până când moartea îi va despărți“.
  Veți citi întreaga poveste în romanul SUBJUGATĂ PÂNĂ JOI de Catherine Bybee, ultimul volum al seriei Căsătorii neașteptate.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.