15.06.2015 Ultimul viking-de O. G. Arion- Editura Emotion Publishing House (ebook)

15.06.2015 Ultimul viking-de O. G. Arion- Editura Emotion Publishing House (ebook)

ultimul vikingUltimul viking de  O. G. Arion

La Editura Emotion Publishing House a apărut în format ebook-cartea Ultimul viking de  O. G. Arion.

Cine sunt eu? Eu sunt Victoria Farell – crescută și educată în încăntătoarea tradiție sudistă, fiică și soră devotată. Nimic ciudat până aici, nu-i așa?
Am renunțat la meseria pentru care mă pregatisem, aceea de medic veterinar, în momentul în care bunicul meu, Leonard, mi-a vândut o cafenea veche, pe care am reușit în câteva luni să o pun pe picioare și să o transform, dintr-o mică locație neînsemnată, într-unul dintre cele mai interesante puncte de atracție ale unui orășel tipic american de pe coasta de est. Nici aici nu găsiți nimic ieșit din comun? Ei bine, aveți dreptate.
Până în seara de dinaintea deschiderii cafenelei, am fost o femeie absolut normală, cu griji cotidiene mărunte, iar cea mai complicată problemă a mea în acel moment era afacerea pe care tocmai o începeam.
Și apoi totul s-a schimbat, când un străin mi-a murit literalmente în brațe și, înainte de a-și da sfârșitul mi-a dăruit o veche monedă vikingă. Iar acea bucățică de metal impregnată de magie a însemnat ÎNCEPUTUL.
Treptat, am descoperit că lumea, așa cum o cunoșteam eu, lumea în care evoluasem și mă formasem până la vârsta de douăzeci și nouă de ani era doar o mică parte a unui întreg; că sistemul meu de valori era eronat, iar eu – Victoria – nu eram decat „o coincidență” în cadrul unui plan complex, plan pe care eram obligată acum sa îl urmez, împotriva voinței mele. Tot ceea ce considerasem ficțiune se dovedea a fi parte a realității, o realitate plină de creaturi supranaturale, legende și ritualuri.
Și mai erau și ei, bărbații care au apărut treptat în viața mea, fiinte care făceau parte din acea lume ascunsă oamenilor normali. Eu, care până mai ieri râsesem în gura mare la auzul poveștilor despre vampiri, vârcolaci și adolescenți supranaturali, găzduiam azi în micul meu apartament o „creatură a nopții”, pe Arrio cel frumos și întunecat, al cărui bun prieten era un berserker nemuritor. Ce ziceți de asta?
Iar moneda misterioasă a carei putere o simteam tot mai intens începea sa mă schimbe.
Oare la sfârșitul drumului mă voi regăsi pe mine, cea de odinioară?

goodreads

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.