În umbra arborelui kauri de Sarah Lark

În umbra arborelui kauri, de Sarah Lark – Editura Rao – prezentare

În umbra arborelui kauri

Sarah Lark

Editura Rao

Voluml 2 din Trilogia Kauri

Număr pagini: 720

   În umbra arborelui kauri volumul 2.

O nouă saga plină de pasiune de la autoarea seriei În țara norului alb.

  Noua Zeelandă, 1875: Viaţa liniştită a lui Lizzie şi Michael Drury, fericiţii posesori ai unei mari ferme de ovine, este tulburată când fiica lor, Matariki, este răpită de tatăl ei biologic, Kahu Heke, o căpetenie răzvrătită a maorilor. În timp ce soţii Drury sunt îngrijoraţi pentru fiica lor, familia Burton se reuneşte, fiul lui Kathleen, Colin, întorcându-se în Noua Zeelandă. Nimeni nu bănuieşte însă ce evenimente
va declanşa acest lucru.

Aurul maorilor, volumul 1 din Trilogia Kauri

   Aurul maorilor review: O iubire adolescentină devine punctul central al unei poveşti care vă va purta din Irlanda în Noua Zeelandă. Doi tineri, despărţiţi de o lume, reuşesc să îşi împlinească destinele pe ţărmuri îndepărtate, fără să
ştie că tot ce îşi doresc mai mult se găseşte… chiar în faţa lor. Cum îi vor afecta anii şi experienţele trăite unul departe de celălalt? Şi, mai presus de orice, vor regăsi iubirea pe care nu au uitat-o niciodată?

  În țara norului alb – O saga de familie plină de culoare în minunatele ţinuturi din Noua Zeelandă. Londra, anul 1852: Două tinere femei pornesc la drum spre Noua Zeelandă. Pentru ele călătoria reprezintă începutul unei vieţi noi – ca viitoare soţii ale unor bărbaţi pe care nu-i cunosc. Nobila Gwyneira a fost promisă fiului unui bogat „baron al oilor” şi tânăra guvernantă Helen a acceptat să se căsătorească cu un fermier. Destinul lor se va împlină în această ţară străină, care le-a fost descrisă ca un paradis. Oare îşi vor găsi fericirea şi dragostea la celălalt capăt al lumii? Un roman fascinant despre dragostea şi ura, încrederea şi duşmănia a două familii ale căror destine se întrepătrund.

Editura Rao

Noutăți editoriale

Recenzii Sarah Lark

1 COMMENT

  1. Buna. Alte carti in genul acestor trilogii ale autoarei Sarah Lark, imi puteti recomanda…Sunt fascinata de asemenea lecturi. Am mai citit cartile autoarei Dinah Jefferies. Dar altceva ce as mai putea lectura?
    Multumesc

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.