La mulţi ani, 2018!

   Noul An se deschide înaintea noastră precum o carte cu 366 de pagini goale. Vă dorim să umpleţi paginile scriind în ele lucruri bune, realizări, fericire şi dorinţe împlinite pentru ca la sfârşit să o puteţi citi cu bucurie.
 Literatură pe tocuri-Mili şi Iasmy- vă urează pentru anul ce vine: bucurie în suflet, gânduri bune, belşug, noroc, multe realizări, prieteni dragi să vă fie alături, o viaţă împlinită şi sănătate cât cuprinde.
Pentru momentele frumoase care au fost şi care vor mai fi, pentru că ne-aţi fost alături în anul 2017, acum în pragul Noului An, vă mulţumim şi aşteptăm ca şi în 2018 să fiţi alături de noi.
Mulţumim tuturor cititorilor noştri, prietenilor ce ne-au fost alături zi de zi, autorilor români, prietenilor bloggeri, partenerilor cu care am avut o colaborare frumoasă şi fructuoasă, dar şi redactorilor minunaţi Literatură pe tocuri!

Un An Nou cum aţi visat! La mulţi ani!

5 COMMENTS

  1. La mulți ani! Sa fie un an mai bun,mai cald mai prietenos! Sunt onorat sa fac parte din acest grup minunat alături de sute de persoane minunate!

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!